jueves, abril 13, 2006

1er Congrés Català de la Bicicleta

Barcelona no és Amsterdam, ho sabem.
Catalunya no és Holanda, això també ho sabem.
Però, ¿cal no ser ambiciosos i pesats per a que Catalunya deixi de ser un terreny exclusiu pel cotxe i aquells que se'l poden pagar?

A Barcelona es celebrarà, per primera vagada a la història d'Espanya, el Congrés Català de la Bicicleta, on es definiran les directrius que normalitzaran la convicència de les bicicletes a Catalunya, i especialment a Barcelona. A la seva web www.congresbicicat.org trobareu el programa de ponències.

A més, s'espera que, amb motiu de la celebració simultanea de la setmana de la Bici de Barcelona, es publiquin les dades de l'aforament de bicicletes a la ciutat de Barcelona, que podria rondar (poca conya!) les 100,000 bicicletes diaries a tota la ciutat. Sense dubte, això vol dir que:
- 1 > Això és imparable
- 2 > Possiblement siguin més les bicicletes que realment circulen a la ciutat, donat que aquesta xifra és una mitjana de bicis per dia només als carrils bici on s'han col·locat comptadors. Podriem estar parlant d'entre 90'000 i 120'000 bicis/dia, depenent del dia i dels temps que fa.

Salut!