sábado, mayo 20, 2006

Terrassa o demostrar que fer-ho bé no costa tant

Terrassa, ciutat universitaria, que està arrosegant tota la moguda cultural, intel·lectual, social i de marxa en general del Vallès, mentre Sabadell cau en la més apàtica de les depressions en el que a moguda cultural es tracta (només s'ha de veure que el bar amb més fama i que fou centre de referència intel·lectual de Barcelona als 70 i 80, l'Euterpe, ha anat a terra per fer-hi pisos de-Luxe, com ja va anar l'Imperial, en cine més antic del sud d'Europa per fer-hi pisos i una especie de Saló de Western de Port Aventura per fotre-hi multicinemes per pelis cutres), ens demostra que les coses es poden fer BÉ.

Ens presenten AGATA TERRASSA. Un portal on els treballadors dels polígons Can Perellada i Santa Margarida, dintre del treme municipal de Terrassa, poden buscar rutes alternatives al cotxe per anar a treballar. Les opcions són anar a peu, en transport públic o en bicicleta. Fins i tot compta amb un buscador de rutes que diu el kilometratge, temps mitjà de desplaçament i cost del desplaçament, així mateix ens ofereix un mapa amb la ruta.

Està clar que fer-ho BÉ no costa tant, i que animar a la gent a anar en bici a treballar, o com a mínim que deixin el cotxe i agafin el bus llançadera o comparteixin cotxe no és tan difícil.

Un 10, Terrassa.

1 Comments:

At miércoles, noviembre 08, 2006, Blogger Dammy said...

Uys, alguien de Sabadell hablando bien de Terrassa, eso era impensable (y más en los terminos en los que tú lo haces) hace casi 19 años, cuando dejé la ciudad egarense.

 

Publicar un comentario

<< Home