jueves, marzo 15, 2007

Bicing, ¿una resposta?

Sense fer soroll, però fent molt més que el seu predecesor, ha arribat el 'Bicing', el nou sistema de transport públic individual de Barcelona, i tota una aposta personal de'n Jordi Hereu. Una reproducció del que funciona ja a Lyon (França), o a tota Alemanya a través de Deusche Bahn.

El portal del bicing sembla ser la resposta a una de les reclamacions dels ciclistes barcelonins: una web completa, ben fet, on trobem mapes de carrils bici actualitzats, rutes, parkins... ¿podem estar realment davant de l'impuls que faltava a la bici a Barcelona? Sense llençar cohets des d'aquest blog pensem que sí, que ara sí que això va en serio. Que la bici ha deixat de ser, per l'Ajuntament, el vehícle dels 'cool' de Barcelona que són 'cool' perque no van caminant i per això van en cotxe, a ser una autèntica alternativa al cotxe i la moto, sense fer la competència al bus, metro o tramvia, sino sent un complement ideal. En el fons, com funciona a tota Europa.

També s'estrena amb una oferta: si us doneu d'alta en el servei entre el 16 de març i el 6 de juliol, el servei tindrà un preu de 6€ l'any. Més informació a www.bicing.com

Etiquetas:

4 Comments:

At jueves, marzo 15, 2007, Anonymous Anónimo said...

A veure que tal funciona el Bicing, esperem que tingui èxit, amb aquesta societat en la que no podem concebre que una persona no tingui cotxe ni moto i que valorem a una persona per la mida del tot terreny que fa servir per anar a buscar els nens a l'escola, ho tenim difícil.

 
At domingo, marzo 18, 2007, Anonymous Anónimo said...

Hola! acabo de descobrir el teu blog i realment m'agrada. Et visitaré amb assiduïtat.
Una abraçada ;0)

Robert

 
At lunes, marzo 19, 2007, Anonymous Anónimo said...

M'he alegrat molt de la posada en marxa d'aquest nou servei. Crec que tots sortirem guanyant.
Tot i això hi ha una mancança important, servei no arriba a la zona universitaria on crec que hi ha un potencial molt important d'usuaris.

Víctor

 
At domingo, abril 01, 2007, Anonymous Anónimo said...

Jo encara espero a que m'enviïn la targeta, estic força emprenyat.

 

Publicar un comentario

<< Home